לא מומלץ ,לא לנסות אפילו.

  • שוטר ללא כובע- האם הדוח שרשם תקף???
    יולי | 21/09/2008 13:06

    שמעתי שאם השוטר לא חובש כובע בעת כתיבת הדוח- הדוח אינו תקף.... האם הדבר נכון ?.

    • לא מומלץ ,לא לנסות אפילו.
      יוסי אורון/מתנ במתנא | 21/09/2008 19:46

      שלא יבלבלו אותך, זה אומנם לא תקין,כלומר לא מכובד, אבל דוח שנרשם והוא קריא ומנוסח נכון, רק בבית דין ניתן אולי לערער עליו,כך בחשבון שהשופט יכעס עלייך בגלל בזבוז זמן בית המשפט עלייך ויקנוס אותך בכפל,היו דברים מעולם.

    • כן !!!!!!!!!!!!!!!!  לת
      עו"ד אילון אורון | 21/09/2008 20:37

    • מה זה בדיחה לחג ?
      גיא "אנשים באדום" | 22/09/2008 23:55

      תגיד, אתה רציני ? מה הקשר בכלל ? השוטר עבר "עבירת משמעת", זה עדיין לא קשור לדו"ח עצמו. אם הוא היה מדבר / מתנהג לא כיאות, כותב בכתב לא ברור, אז .... אל תחשוב בכלל ....... שלם, ושמור על המשפחה ! שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בדרכים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org