אם הכתב לא ברור איך אתה יודע שזו המילה שנכתבה?

  • ביטול דו"ח
    יעקב | 19/09/2008 16:38

    שלום רב, קיבלתי דו"ח חניה,עמדתי במקום שבו בתחילת הרחוב יש שלט חניה אסורה,אני לא ראיתי את השלט והשוליים היו בצבע אפור ולא בצבעים של איסור חניה. השאלה שלי האם יש אפשרות לבטל את הדו"ח עקב שקר של השוטר אשר רשם שדברי הנהג הם "הצדקה",כאשר אני בכלל לא ראיתי את השוטר ולא דיברתי איתו. בנוסף הכתב בדו"ח אינו ברור. תודה מראש על תשובתך

    • אם הכתב לא ברור איך אתה יודע שזו המילה שנכתבה?
      אורן | 24/09/2008 09:35

      דו"ח שלא נמסר ביד "מודבק" על הרכב והשוטר מסמן זאת בראשית הדו"ח. אם הדו"ח לא קריא אתה יכול לבקש ולהישפט - עד כמה תצליח קשה לדעת. כמו-כן, אם ביקשת להישפט ותמצא אשם לא תמיד גובה הקנס נשאר כפי שהוא. הכל תלוי בעברך התעבורתי.