שאלה דומה

  • תקשיבו לסיפור. החלטתי להלחם!!!
    מאיר | 13/09/2008 21:32

    החשבון בנק עוקל ע"י עיריית אשקלון- מילגם. לא ללקחו לירה כי אני במינוס. דיברתי עם מילגם- התברר ששלחו לכתובת במשרד הרישוי ולא לפי משרד הפנים. הורידו לי מ 3500 שקל ל 1100 פלוס הוצאות גבייה. דיברתי עם העו"ד של מילגם שהפנתה אותי בחזרה למילגם . עברתי איכשהו למבקר העירייה והזהרתי אותו בעדינות שאם לא אקבל את כל הניירת קרי- מסמכים תיעוד רישום ידני ולא פלטי מחשב. ובלי דחייה נוספת. ושאלתי האם הם עשו הכל כדי לוודא שאני יודע על העיקול? הדוחות בני 12 שנים. אני ממשיך לחכות והעירייה מתעכבת או מתחמקת. והחשבון כרגע מעוקל. לא רוצים להוריד את העיקול בינתיים. אני חושב וכמעט מנוי וגמור איתי לתבוע אותם על מנת שהשופט יאלץ אותם להראות לי את המסמכים המקוריים. פלטי מחשב אני לא מקבל ומקווה שגם השופט לא יקבל. מה דעתכם חברים? יש לי את כל התכתובת עם הען"ד. העירייה ומבקר העירייה. שיקול דעת- למה לא להסיר את העיקול בינתיים? אני מגיש תביעה לא על מנת לבטל את הדוחות אלא לחייב את העירייה להראות לי. הם אומרים שיקח חודש עד שיוציאו מהארכיון. אז למה החשבון צריך להיות מעוקל חודש. האם העירייה יכולה לעקל גם משכורת. רק לציין שיש לי קשרים בבנק...

    • שאלה דומה
      דנה | 15/09/2008 10:38

      קיבלתי הודעה לתשלום קנס על דו"ח חניה משנת 1999. הוטל עיקול על חשבון הבנק. הוצאתי תמצית רישום כתובות ממשרד הפנים המוכיח כי לא גרתי בכתובת אליה נשלחו הדוח וההתראות משנת 93'. ממשרד הרישוי אני לא מצליחה לקבל מידע למרות פניותי החוזרות. שאלתי: האם תמצית הרישום של משרד הפנים מספיקה על מנת להוכיח טענתי כי כיוון שלא גרתי בכתובת האמורה מעולם לא קיבלתי את הדוח ואת ההתראות או שעלי להמתין לתמצית של משרד הרישוי? תודה ויום טוב

      • שניני נמתין לתשובה מקצועית.
        מאיר | 15/09/2008 10:46

        לפי התשובה אחליט אם אני תובע את העירייה על העיקול חסר אחריות

    • מלחמה בעיריה
      עו"ד אילון אורון | 16/09/2008 19:38

      אני מסכים איתך שנראה כי העיריות מפעילות גביה, שניתן לראותה כבריונית. לצורך בדיקת טענותייך, יש לבדוק בדיקה רצינית ע"י עו"ד. העניין הוא שנראה כי העיריה מנצלת את זה שבד"כ הפניה לעו"ד בגין קנסות שאינם נאוד גבוהים אינה כדאית - ורוב האנשים נאלצים להכנע ולשלם. מה שנכון הוא שבד"כ לא משתלם כלכלית "להלחם" כאשר מדבר בדוחות חניה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • משרד הרישוי או משרד הפנים - מי גובר?
        דנה | 17/09/2008 09:08

        תודה על תשובתך, אך לא הבנתי ממנה האם תמצית הרישום של משרד הפנים גוברת על זו של רשות הרישוי? תודה ויום טוב