ראומה

  • דרישה לתשלום דוח לאחר ששולם
    ראומה | 10/09/2008 10:54

    לפני כשנה שילמתי דוח חניה דרך חברת טלאול, וקיבלתי מס' אישור. לפני כשבועיים קיבלתי שוב מכתב שהדו"ח לא שולם. לאחר בירור בחב' טלאול - הם העבירו מס' ריכוז למשרד. ביררתי בישראכרט- לא בוצע התשלום. משרד עו"ד דורשים תשלום כולל פיגורים, למרות שמבחינתי ביצעתי תשלום ולא קיבלתי מכתב סירוב-שהתשלום לא אושר. אני לא יודעת מה לעשות. האם התשלום נפל בין הכסאות? אני צריכה לשלם כולל קנס פיגורים?

    • ראומה
      עו"ד אילון אורון | 10/09/2008 22:28

      אם תוכיחי כי קבלת אישור אודות התשלום - יתכן ולא יהיה נכון לחייב אותך בהוצאות הפיגור. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום