עצה חברית משותף לאותה סיטואציה

  • בהמשך לשאלה הבאה. מצ"ב תכתובת עם מילגם
    מאיר | 07/09/2008 18:30

    בהמשך לשיחתינו הטלפונית, ברשותך, אגש לעניין הדברים. 1.האם עסקתם בשקידה ראוייה כדי לאתרני ? קרי, לפני ביצעתם פעולה קשה כדוגמת עיקול חשבון בנק, האם בדקתם כתובתי במשרד הפנים? כל התכתובת של העתק רישום אוכלוסין ממשרד הפנים שלחתי לבטי מסניף אשקלון. 1. תום ליבכם נפגע- שכן, לדעתי לא שקדתם בבדיקת כתובתי במשרד הפנים. (למרות הפחתת הקנס) 2. האם וידאתם כי קיבלתי התראות או אישורי מסירה לפני שביצעתם עיקול? 3. האם שלחתם מכתבים לכתובתי המעודכנת? אם כן? כיצד? אבקש אישורי מסירה מקוריים ולא פלטי מחשב!!!. 4. האם המצאתם מכתב רשום תוך שנה מתאריך הדו"ח?( שכן אם לאו הדו"ח בטל ומבוטל). 5. לעניין הוצאות גבייה – נדון בשנת 2002 ובוטל ע"י בית משפט המחוזי בת"א- גבירתי בידקי נא החוק. ( ללא הקנטה וללא זלזול במעמדך). 6. אבקש אישורי מסירה מקוריים תוך כדי רישום תאריכים, כתובות, ומספרי רישוי רכב. 7. ליידעך, ברגעים אלה חשבון הבנק שלי מעוקל, אם אצליח להוכיח כי לא פעלתם בתום לב מוחלט תוך נקיטת כל האמצעים שציינתי לעיל- אאלץ לפנות לערכאות לחייבכם להפשיר העיקול עם כל המשתמע מכך. בברכה.0

    • עצה חברית משותף לאותה סיטואציה
      ליאור | 08/09/2008 11:16

      מאיר שלום, לצערי אני נמצא בסיטואציה דומה עם חברת גביה שמתנהלת בדיוק כפי שציינת. חשבוני עוקל על דוח חנייה אחד משנת 97 ולמרות כל מכתביי והפצרותיי לאפשר לי לראות את כל חומר הראיות - בשפה המשפטית זה נקרא זכות העיון הפרטית, הם לא משיבים לי ושולחים לי פלטי מחשב שאינם מהווים ראייה בבית משפט וכבר היו תקדימים לכך. כרגע אני בתהליכים של הגשת צו מניעה זמני נגדם לביטול העיקול והגשת כתב תביעה שכנגד בעבור כל הנזקים, הטרחה וההוצאות שנגרמו לי. התייעצתי עם עו"ד ונמסר לי שבית המשפט לא ממש אוהב התנהלות ביריונית שכזו מצד חברות הגבייה (גם אם הצדק לצידן). מהמקרה שלך וככל הנראה גם שלי, נדמה כי הצדק לצידנו ולכן המלצתי היא שתפעל כמוני בנחישות ואל תוותר. חייבים לשים קץ לביריונות הברברית של חברות הגבייה שמסתתרות תחת מעטה של חברות עו"ד המתנסחים בצורה מפולפלת. לא הייתי ממליץ לשכור שירותיו של עו"ד ואם תתבע את העירייה בבית משפט לתביעות קטנות, וכמובן תציג את כל הראיות שברשותך, יש סיכוי סביר שיפנו אליך לביטול העיקול, ביטול הקנסות ובקשה שתבטל את ההליכים המשפטיים שהתחלת. מכאן זה תלוי בך כיצד תמשיך לפעול. למען היושר וההגינות אציין שאינני עו"ד או יועץ משפטי מכל סוג שהוא אלא חבר לאותה צרה. בהצלחה.

      • תודה אחי
        מאיר | 08/09/2008 12:09

        הם כבר אמרו מראש שאין להם מקורי אלא פלטי מחשב. אני אכנס בהם עד לביטול הדו"ח כולל הוצאות עוגמת נפש. אני מת על המיקרים האלה- אני לא צריך עו"ד. הראיתי להם במכתב שאני מבין עניין. הודעתי בעדינות שאני לא מתכוון לוותר- אמתין לתשובה . אם לא- אני מגיש תביעה בתביעות קטנות

        • שיהיה בהצלחה עם המשפט
          ליאור | 09/09/2008 15:38

          אני מקווה שלא תהסס להמשיך את הטיפול המשפטי גם לאחר שהם יפנו אליך ויבקשו שתפסיק. ציינת בתכתובת קודמת שעניין הוצאות הגביה נדון בבית המשפט, ציטוט: 5. לעניין הוצאות גבייה – נדון בשנת 2002 ובוטל ע"י בית משפט המחוזי בת"א- גבירתי בידקי נא החוק. ( ללא הקנטה וללא זלזול במעמדך). האם תוכל לציין על איזה פס"ד מדובר ולתת פרטים מדוייקים שאוכל ללמוד אותו להמשך הטיפול בתיק שלי? תודה

          • לא זוכר
            מאיר | 09/09/2008 16:43

            מרוב מאמרים לא זוכר. אבל זה קיים אחי. אני לא מוותר להם.