בטעות לא צוינה המהירות בדוח

  • דו"ח שהמחשב לא ציין בטעות את המהירות בה נתפסתי
    צחי | 07/09/2008 10:49

    קבלתי דוח על מהירות שרשום כך: " נהגת ברכב בדרך עירונית בה מותרת מהירות מירבית במהירות %פ קמ"ש. צולמתי במצלמה. האם יש מצב לטעון שהדו"ח פסול כי לא מצויין כמה נסעתי מהר? לא זוכר כלל שנסעתי מהר.הטעות היא בהקלדה מהמחשב של המצלמה. רשום שיש סרט ותמונה. מה כדאי לעשות? תודה צחי

    • בטעות לא צוינה המהירות בדוח
      עו"ד אילון אורון | 09/09/2008 08:27

      נתקלתי לאחרונה בתופעה שציינת. אם תפנה בבקשת ביטול, סביר שהמשטרה תתקן את הטעות, ותשחזר לך דוח חדש. מומלץ להעזר בעו"ד המתמחה בתחום. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • טעות בדוח" לגבי מהירות
        צחע | 09/09/2008 12:38

        תודה על התשובה. קבלתי לשלם 750 ש"ח +8 נקודות. האם שווה לקחת עו"ד? כאמור יש טעות ברישום המהירות בדו"ח ורשום פ%. בעברי 2 נקודות על מהירות.אני נהג זהיר ואין לי כמעט הרשאות. יש סיכוי שעו"ד יבטל לי את ההרשאה? עלות מול סיכוי?שווה?