הזמנה לדין לא ניתנת להמרה לאזהרה !

  • מצלמת מהירות
    דוד | 20/08/2008 18:53

    קיבלתי זימון למשפט בגין עבירת מהירות שצולמה ע"י מצלמה. מדובר במהירות של 98 קמ"ש בכיבש עירוני שבו יש הגבלת מהירות של 60 קמ"ש. האם ניתן להמיראת העבירה לאזהרה?

    • הזמנה לדין לא ניתנת להמרה לאזהרה !
      גיא "אנשים באדום" | 21/08/2008 09:20

      טסת מהר מידי אתה לא חושב ? בסדר לנסוע מהר ....... אבל לטוס ? מה עם זהירות למען החיים ? אל תמהר כי זה עלול להסתיים ביותר מדו"ח עם הרבה יותר כאב צער וייסורים.

      • לא טסתי ולא מהר
        דוד | 21/08/2008 15:34

        מדובר בכביש דו נתיבי (לכל כוון) עם אי הפרדה בשולי העיר. בעבר זה היה כביש בין עירוני. רשויות החוק נוטים ל"הסיטריה" בהגבלת המהירות. נהגים שיסעו בתחום המהירות המותרת בכבישים מסוימים עשויים לגרום לתאונות דרכים חמורות ביותר. דוגמאות לכך: כביש 2 - מעל גשר פולג בשני הכוונים - הגבלת מהירות 60. כביש 5 - באזור מחלף וצומת גלילות - הגבלת מהירות 50. אני נוהג שם רק 10 עד 20 קמ"מ מעל המותר (בנתיב הימני) וכמעט כל יום אני רואה נהג שנוסע מאחרי ובולם בפתאומיות.

        • אנחנו עדיין לא ממונים על קביעת המהירויות
          גיא "אנשים באדום" | 21/08/2008 16:46

          אתה שאלת אם ניתן להמיר את הדו"ח שקיבלת לאזהרה. עניתי לך על כך בתוספת הסבר על הסיכון שבכך. אין קשר בין זה לבין דבריך האחרונים - אני בטוח שישנם דברים הדורשים שינוי ושיפור, אולם אין כל סיבה לעבור על החוק בצורה כה גסה, מה גם שיש בכך סיכון רב. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • המרה באזהרה
      עו"ד אילון אורון | 24/08/2008 16:05

      ניתן לשלוח בקשה להמרה באזהרה. באפשרותך להיעזר בשירותיו של עו"ד על מנת שסיכוייך יהיו טובים יותר (הרי מדובר בהזמנה למשפט). בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום