אין הרבה סיכוי

  • דו"ח חניה מתאריך 23.1.05
    זמירה | 19/08/2008 12:43

    בחודש אפריל 2008 קיבלתי מחברת עו"ד מסמך ובו עליי לשלם 731 ש"ח עבור דו"ח חניה מתאריך 23.1.05 בתחום עריית גבעת שמואל. ביצעתי בדיקה מול החברבה בה אני עובדת ואכן הרכב היה ברשותי וחברת ההשכרה הסבה את הדו"ח אוטומטית על שמי. משיחה שביצעתי עם נציג חברת עו"ד הובהר לי שהנסיונות לאתר אותי כשלו והם היו צריכים חברת חקירות לטובת העניין (שאגב, הזדהו כביטוח לאומי). כשהצעתי לשלם את הדוח המקורי, הם דחו אותי בתוקף בטענה שהם הוציאו הרבה כסף ע"מ לאתר אותי... מציינת כי עברתי מס' כתובות ללא שינוי במשרד הפנים כיוון שעבדתי בבטחון מסופי הגבול (משרה בה נאלצתי לעבור מידי שנה) וזו הטענה העיקרית לניפוח הקנס המקורי. בשום מקרה לא קיבלתי לידי עותק של הדו"ח או גלויית דואר רשום מאף גורם. לצערי, שילמתי את הסכום כיוון שאויימתי בעיקול חשבון ומטלטלין ולא אסכים להגרר לסיטואציה הזאת. ברתוני לתבוע את העיריה בביהמ"ש לתביעות קטנות ולהחזיר לידי את הפרש התשלום. האם יש לי סיכוי מול העירייה?

    • אין הרבה סיכוי
      עו"ד מהתחום | 19/08/2008 14:31

      לפי מה שאת מתארת ההמצאות של הדוחות הומצאו לך כדין ולכן אין לך סיכוי מול העירייה להחזר הדוחות . חבל..............

      • אין הרבה סיכוי או אין בכלל סיכוי?
        זמירה | 19/08/2008 15:12

        והאם יש לי סיכון בגשת תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות? העניין הוא שזה באמת אבסורד ומתסכל כי באמת לא ידעתי על קיום הדו"ח.....

        • שלחי לחמך על פני המים בעניין זה
          עו"ד מהתחום | 19/08/2008 15:23

          היות ומדובר בתביעות קטנות והסכום הוא גם נמוך והייצוג של עו"ד הוא אסור אז את בגפך בעניין זה , מכאן שאם תנסי , נזק פה לא ייגרם. רק אל תפתחי ציפיות