אתה לא יודע שנהיגה כשיכור מסוכנת ? ? ?

  • נהיגה בשכרות
    איתי כהן | 15/08/2008 17:36

    שלום רב, נעצרתי ע"י שוטר בזמן נהיגה ונערכה לי בדיקת שיכרות (לא הינשוף אלא מכשיר עם חומר כימי כלשהו), התוצאה הייתה "גבולית", נלקחתי לתחנה שם נעשתה לי בדיקת כשירות (לגעת באף, ללכת ישר...) אשר אותה עברתי בהצלחה לאחר מכן נערכה לי בדיקה באמצעות הינשוף, יצא שרמת האלכוהול בדמי היא 345 מ"ל , רשיוני ורכבי נלקחו ממני למשך 30 יום וקיבלתי הזמנה להית משפט, שאלתי היא מהוא העונש הצפוי לי בחוק?, האם כדאי להעזר בעורך דין? יש לציין כי בדו"ח שקיבלתי העבירה תוארה כנהידה תחת השפעת אלכוהול ולא כנהיגה בשכרות. הערת מערכת: לקריאה אודות נהיגה בשכרות >>

    • אתה לא יודע שנהיגה כשיכור מסוכנת ? ? ?
      גיא "אנשים באדום" | 15/08/2008 22:30

      נו באמת ... מתי נפסיק לסכן את עצמנו ? עד מתי נהרוס את המשפחה ? אני לא מבין מתי לא ברור ? שתית ? אל תנהג ! פשוט בטוח וזול יותר ! תן את המפתחות לחבר / ה ! זו לא גבורה להסתכן ולקבל הזמנה לדין או חלילה לגרום לתאונה קשה כואבת ומיותרת, אחר זה לכולם יכאב וחבל ! העונש על נהיגה במצבך (לגבי תאור העבירה המדוייק ציין את מספר התקנה) הוא פסילת הרשיון למשך שנתיים ! החלטות נוספות של השופט בהתאם לנסיבות ולעברך התעבורתי. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • שנתיים שלילה
      אלי | 17/08/2008 09:18

      על פי חוק זה שנתיים שלילה עדיף לך להתייעץ עם עו"ד שידע לעשות בשבילך עבודה טובה ולהוציא אותך מזה