שתייה ונהיגה = רצח בכוונה תחילה !

  • נסיעה בשכרות
    ערן | 10/08/2008 18:34

    אתמול נתפסתי נוהג בשכרות(בבדיקה עים ינשוף התגלו 350 מק"ג אלכוהול)קבלתי שלילה מנהלית לחודש והזמנה לבית המשפט בעוד שלשה חודשים,לגבי הרכב ששייך לגיסתי לקחו את הרשיונות ונתנו לי רשיונות חליפים ליומיים,ואחר כך אני אמור להגיע למשטרת בית דגן. יש לי מספר שאלות בעניין? 1 מה יקרה לגבי האוטו של גיסתי האם תוכל לנסוע בו,או שלא,מי מחליט בקשר לעניין? 2 אם המשטרה מחליטים להחרים את הרכב (לכמה זמן הם מחרימים)ואיך אפשר לשנות החלטה זאת? 3 לגבי הנסיעה בשכרות (350 מק"ג)לכמה זמן יכולים לתת שלילה,האם כדאי לקחת עורך דין,כמה זה עולה? 4 כמות האלכוהול ששתיתי היתה שני בקבוקי בירה(330 מ"ל)האם יכול להיות שמכשיר הינשוף טועה? תודה רבה לעונים

    • שתייה ונהיגה = רצח בכוונה תחילה !
      גיא "אנשים באדום" | 10/08/2008 19:25

      ערן, אני מרחם על גיסתך שרכבה מוחרם כנראה לחודש ימים עקב רשלנותך, ואני לא מקנא באמא שלך שמברכת על המזל שיש לה, על כך שנסיעתך הסתיימה בכתיבה בפורום ולא בבי"ח או במצב גרוע יותר. מתי יבינו הצעירים את הסכנות שבכביש ? למה אנו חייבים למות בגללם ??? (ומצידי פצוע = הרוג ! אל תקנאו בחייו של פצוע ומה שעוברת משפחתו.) 1. האוטו מוחרם לחודש ימים ! רשיון הנהיגה שלך מוחרם לתקופה זהה! את העונש יכול לשנות רק קצין המשטרה שאליו אתה אמור להגיע בקרוב. אל תשאל אם ניתן לשנות את רוע הגזירה - תתמודד עם ההחלטות שלך! 2. באופן עקרוני עונש המינימום על נהיגה בשכרות בבית המשפט הוא - שנתיים פסילה ! אני מקווה שהשופט יחמיר איתך למען יראו וייראו ! די לנו משטויות > תאונות > אסונות למשפחות רבות ויותר מידי. לגבי עורך דין - אין לי סימפטיה מיוחדת לאנשים המגינים על כאלה העלולים לפגוע בי. 3. כמות האלכוהול ששתית רבה מידי ועלולה היתה לגרום לתאונה כואבת מצערת ומיותרת לחלוטין. צר לי על דבריי הקשים אולם אני חושב על האנשים שהיית עלול לפגוע בהם ובנס גדול ניצלו. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org

    • נהיגה בשכרות
      עו"ד אילון אורון | 11/08/2008 16:10

      קצין המשטרה צפוי לפסול את רשיונך ל 30 יום ואת הרכב גם כן לתקופה זהה. ניתן לערער על החלטות אלו. הבעיה שלך היא לא 30 הימים, אלא העונש לו אתה צפוי. עפ"י החוק קיים עונש מינימום של שנתיים פסילה בפועל בכין עבירת השכרות. המדובר בעונש קשה מאוד. נראה כי עו"ד עשוי לסייע לך ע"מ לפעול להקלה בעונש - וכן לצורך בדיקת הראיות ואמינותן. כן - יכול להיות שהמכשיר הופעל בצורה לא תקינה. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום הערת מערכת : לקריאה אודות נהיגה בשכרות >>