תודה על ההערכה והפרגון

  • תודה לגיא "אנשים באדום" על הסיוע!!!
    סיגלית | 09/08/2008 22:27

    גיא, רוב תודות על הסיוע, ההכוונה והתמיכה בנוגע למקרה שכבר הוזכר בפורום זה תחת "קובלנת שווא". טוב לדעת שישנם אנשים אובייקטיבים שתורמים מזמנם בכדי לכוון ולייעץ במקרים בהם נראה כי הקרב מול המשטרה והבירוקרטיה אבוד מראש. תודה רבה ותמשיך בעבודתך הכל כך חשובה.

    • תודה על ההערכה והפרגון
      גיא "אנשים באדום" | 10/08/2008 17:25

      אני מקדיש את זמני הפנוי למאבק עיקש תמידי ועקבי למען סיום כל נסיעה בשלום ובבטחה לכולם. די לנו מאסונות מיותרים שנגרמים עקב רשלנות / הסחת הדעת / חוסר תשומת לב וכד'. נמאס לנו לשמוע על עוד תאונה ועוד אסון בכביש. אני פעיל בעמותה העוסקת בהגברת המודעות לנושא ועורך פעילויות קהילתיות בנושא. כמו כן אני מתנדב במשטרת התנועה במטרה להכביד על נהגים המזלזלים בחוק ולא מצייתים לכללי התנועה. יחד עם זאת אני עונה כאן בפורום לשאלות הגולשים בנושאי תעבורה, דו"חות וכד'. אני מזמין אתכם לכתוב לי בנושאים המטרידים אתכם בתחום ואשתדל לענות במהרה. אנ סעו כחוק , תתחשבו בסובבים אתכם, ותחשבו שכל עבירת תנועה עלולה להסתיים בבכי (עקב קנס מהשוטר או בגלל תאונה כואבת). לסיום תשכחו מהפתגם "לי זה לא יקרה" , זה עלול לקרות לכל אחד. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org