בעיות חניה

  • בעיית חניה
    קרן וולפסון | 05/08/2008 10:45

    שלום רב,מקווה שתוכל לעזור בעניין.אני גרה ברחוב הקרוב לתחנת הרכבת.בבנימינה. ברחוב עצמו שילוט מוסדר האוסר חניה משעה 8 עד 18.מותר רק לדיירי הרחוב. למרות השילוט וצביעת המדרכה בכחול לבן ,אנשים המגיעים לרכבת מחנים רכבם לאורך הרחוב וכמובן מול ביתי.אציין שמדי פעם מחנה רכב לימים שלמים כנראה נהג שחנה ברחוב וטס לחו'ל.פניתי לרשות המקומית והם אינם מעוניינם לנקוט בתגובה אלא להשאיר את המצב כך.הדבר פוגע באיכות החיים שלי כתןשבת המקום. כשרכשתי את ביתי לפני מספר שנים הרחוב לא היה סלול וכלל לא חנו רכבים זרים.סלילת הרחוב הושלמה לפני חצי שנה ואז גם הוצבו השלטים ונצבעה המדרכה.הרשות המקומית אינה מסייעת לי בעניין ואף אמרה לי שיתכן שיורידו לצמיתות את השלטים ואז לא אוכל לטעון שום טענה.מול ביתי שדה פתוח וגם בתוכו החלו להחנות רכבים באופו לא מוסדר.מה הדרך למנוע מצב זה?

    • בעיות חניה
      עו"ד אילון אורון | 05/08/2008 21:27

      תוכלי לעתור לביהמ"ש, בטענה שתשובות העיריה אינן סבירות. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום