זו עבירה חמורה והעונש בהתאם

  • צומת לא פנוי
    חנה | 04/08/2008 09:56

    למיטב ידיעתי חל איסור להיכנס לצומת לא פנוי. האם כניסה כזו היא עבירת תנועה הגוררת קנס או נקודות? האם אפשר לדעת כמה?

    • זו עבירה חמורה והעונש בהתאם
      גיא "אנשים באדום" | 04/08/2008 13:01

      כניסה לצומת ללא אפשרות לעבור אותה מבלי להשאירה חסומה היא עבירה חמורה המהווה הפרעה חמורה לתנועה והעונש על כך הוא 500 ש"ח ו - 6 נקודות. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org

    • כניסה לצומת לא פנוי
      עו"ד אילון אורון | 05/08/2008 21:28

      תקנה 65 לתקנות התעבורה, גוררת חיוב ב 6 נקודות וקנס בשעור 500 ש"ח. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום