הגזמה הזויה בלתי הגיונית !

  • קובלנת שווא
    סיגלית | 03/08/2008 11:06

    שלום רב, ביום שישי האחרון בצהרים נסענו בכביש מס' 3 (בין צומת נחשון ללטרון). הכביש הינו דו סיטרי. לפנינו נסע ג'יפ שירד לשוליים כיוון שדיבר בסלולר וסימן לנו עם היד שהוא ממשיך לנסוע בשוליים ושאנחנו נעקוף אותו. חיכינו שהוא ירד לשולים והמשכנו לנסוע בנתיב שלנו. בכביש מס' 1 לפני שער הגיא עצרה אותנו הניידת וטענה שעקפנו על קו הפרדה לבן. יש לנו שלושה עדים שהיו איתנו ברכב שיכולים להצהיר כי היה לנו מספיק מקום לעקוף כיוון שהרכב לפנינו ירד לשוליים. קיבלנו זימון למשפט מהשוטרים שהיו ממש בלתי נסבלים ודיברו אלינו בצורה מאוד לא יפה. דבר נוסף, בטעות נתנו לשוטר רשיון שלא בתוקף וברגע שיצאנו מהרכב כדי לתת לו את הרשיון הנכון הוא לא הסכים לפתוח את חלון הרכב ורק לאחר מספר דקות שהראינו לו את הרשיון ודיבור מול החלון הסגור הוא הואיל בטובו לפתוח מעט את החלון ולהקשיב לנו.שאלתי היא כזו: אנחנו בטוחים במאת האחוזים כי לא עברנו שום עבירת תנועה ובטח לא מה שנטען על ידי השוטרים ורציתי לקבל את המלצתכם לגבי אופן הפעולה. (אני חוששת שבבית המשפט עמדתם של השוטרים תהיה קבילה על פנינו, בכל זאת מדובר בשוטרים). אשמח לתגובתכם.

    • הגזמה הזויה בלתי הגיונית !
      גיא "אנשים באדום" | 04/08/2008 08:01

      סיגלית, אני פעיל קהילתי לצמצום הקטל בדרכים ומתנדב גם במשטרה במטרה "להכביד את היד" על נהגים המבצעים עבירות תנועה. אני שוטר לא ותרן שבטוח שניתן לנהוג ללא ביצוע עבירות, אולם יחד עם זאת אני אדיב מקצועי ושרותי.במקביל אני עונה כאן בפורום ומוכן לסייע למי שמגיע לסיטואציות בלתי הגיוניות כפי שאת תיארת. התיאור שלך "הקפיץ" אותי וצר לי שהגעת לסיטואציה כזו. אני מתייחס לדברייך כפי שהם וללא שמיעת "הצד השני". האם את בטוחה שהדו"ח הוא על עקיפת אותו ג'יפ ? אולי השוטר התכוון למקרה אחר בו היתה עקיפה מסוכנת ? אולי היתה אי הבנה ביניכם ? אני מתקשה "לזהות" במדוייק את העבירה שכנגדה הוגש הדו"ח והייתי שמח לקבל פרטים נוספים.לגבי צורת ההתנהגות והדיבור של השוטר אין טעם להתייחס, זה עלול להיות כבומרנג כנגדם, התנהגות מ-ב-י-ש-ה ! אני מוכן להמשיך לסייע לך ומציע כי תפני אלי למייל, צייני שם במדוייק את תיאור העבירה ומספר התקנה. כמו כן צייני את הטלפון שלך ואחזור אלייך בהקדם ! בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org