מה שלום הקרוב משפחה , הוא בהלם ?

  • נהיגה בקלות ראש - סעיף 62-(2) סמל סעיף 2011
    אבי שרביט | 26/07/2008 16:43

    קרוב משפחה קיבל דוח - הזמנה לבית משפט להלן תוכן הדוח: נהגת ברכב הנ"ל בקלות ראש - שלרגלך נעלת כפכף פתוח אצבע. בניגוד . לסעיף (2) 62 סמל סעיף 2011. עד כמה יורדים משטרת ישראל נמוך !! מה הדבר הזה ?

    • מה שלום הקרוב משפחה , הוא בהלם ?
      גיא "אנשים באדום" | 26/07/2008 19:24

      אבי, לפני שנבדוק לאן יורדת משטרת ישראל, תשלים לנו פרטים חסרים: למה עצרו את הנהג ? מה היתה הסיבה לעיכובו ע"י השוטר ? הרי לא עצרו אותו בגלל אותו כפכף שהשוטר בכלל לא ראה, נכון ? אז אם אתה שואל לאיזו רמה המשטרה יורדת, תשאל את הקרוב על הנסיבות לכל האירוע ואז אולי התמונה תתבהר ותובן טוב יותר. תרשה לי (בתור חבר) לייעץ לך, תמיד לבדוק את שני צידי המטבע ! ושוב - איני מסנגר על השוטר או מצדיק אותו, אלא משמש כיועץ אובייקטיבי ואמיתי למען הבטיחות בדרכים. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי,