תשובה לצחי

  • שאלה בנוגע לשלילת רישיון
    צחי גייזלר | 22/07/2008 14:58

    ניידת עצרה אותי כשנהגתי 130 במקום 90 השאלה שלי היא האם ניידת תנועה רגילה (ולא סמויה) כבילה לעמוד בצד הדרך ללא אורות וללא פנסים,האם יש לי אפשרות לערער על כך ולצאת נקי מהמשפט שנקבע לי.

    • תשובה לצחי
      עו"ד אילון אורון | 22/07/2008 21:25

      בארץ לא קיימת הלכת פרי העץ המורעל. פעילות מסוכנת של המשטרה, אין משמעותה ביטול האישום נגדך.. נתפסת במהירות גבוהה זו שציינת. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום