במענה לפנייתך

  • דוח על שימוש בפלאפון במהלך נסיעה שלא היה ולא נברא.
    עופר | 20/07/2008 11:17

    לפני כ 7 חודשים נעצרתי ע"י שוטר רכוב על קטנוע, שמיד התחיל לירשום דוח ,לשאלתי על מה אני מקבל דוח?, לא נענתי אלה בתום עריכת הדוח ,נאשמתי בשימוש בנייד, במהלך נסיעה ,ציינתי שיש ברשותי פלאפון קבוע ברכב, ואיתו בלבד אני מנהל שיחות ,לא עזר,איחלתי לשוטר יום טוב והלכתי לדרכי. לאחר שהגעתי לביתי קראתי את הדוח ,ולא האמנתי למראה עיניי: השוטר ציין בדוח שאחזתי בטלפון הנייד בייד שמאל ,מול אוזן שמאל.. לא היו דברים מעולם,זהו שקר גס ,מצוץ מהאצבע,רק כדיי להתמודד אם, וכאשר,התמודד מולו בבית משפט ,והטען שלא יתכן שהוא בא מצד שמאל שלי וראה אותי מדבר בטלפון,אז באה הטענה שלו ,השקרית. לא הגשתי עד היום דבר ,זאת כוון היותי אב שכול ,שקעתי למצולות הכאב והצער לא מוצא מזור למכאובי,אני כמעט מנותק מהסובב אותי , כולל דוחות ,ותביעות שהוגשו נגדי. אני מצר על כך מאוד ,אבל זהו מצבי העכשוי, בתקווה להחלצות ממצב זה ,בסיוע אנשי מקצוע מתאימים. אבקש לקבל עצה ,הכוונה ,מה לעשות ?, מודה מראש על התיחסות לבקשה

    • במענה לפנייתך
      מערכת | 21/07/2008 11:43

      כדי לסייע לך, לאור מורכבות הדברים, וחוסר התאמתם למתכונת של שאלות בפורום - נסה ליצור קשר באמצעות פניה דחופה, ייעשה מאמץ לסייע. פניה דחופה בברכה הנהלת האתר