עיברה ע"י עובד

  • שאלה חשובה לעו"ד אורון
    לומד לקח | 18/07/2008 10:28

    עו"ד אורון שלום, עובד שלי נהג ברכבי הפרטי והשאיר את הרכב במקום השמור לנכים. ניתן לי דו"ח משטרה שזיכה אותי בארבע נק'. כעבור שעה לערך ניתן לי דו"ח של פקח העירייה. אנא עזור לי ..... 1. האם אוכל להסב את הדו"ח של המשטרה , על העובד, כמו שניתן למשל בעברות מהירות שתועדו בתמונה? 2. מה דינו של דו"ח העיריה? האם ניתן כדין? כיצד אוכל לבטלו אם בכלל?

    • עיברה ע"י עובד
      עו"ד אילון אורון | 20/07/2008 09:54

      עלייך לבקש מהעבוד לחתום על תצהיר הסבה ולהגיש בקשה להסבת הדו"ח למשטרה תוך 30 יום בדואר רשום. לגבי כפל ההרשעה - ראה תשובה דומה שעניתי היום. בברכה עו" אורון מנהל הפורום

      • תודה רבה על התגובה  לת
        למד לקח | 20/07/2008 11:05