נוהג בזהירות ?! ?! ?!

  • שלילה שנגמרההההההההה
    נוהג בזהירות...... | 17/07/2008 13:17

    קיבלתי היום את הרישון אחרי חצי שנה שלילה....על שתייה.. המון תודה עו"ד אורון הקדוש ברוכו אוהבים אותך.....

    • נוהג בזהירות ?! ?! ?!
      גיא "אנשים באדום" | 17/07/2008 14:47

      נראה לי שאתה בסוטול רציני ........ מבסוט לאללה .......... אתה יודע שהשילוב הקטלני הזה היה עלול להסתיים אחרת בכאב עצב והרבה בכי ??????? אני מקווה מאוד שלמדת את הלקח והמקרה לא יחזור על עצמו. תעשה טובה שמור על עצמך, אתה יקר למשפחתך, אני צריך לדאוג לך ? קצת מוגזם לא ? אל תעשה רושם על החבר'ה ואל תהיה גיבור בכביש. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org