קודם כל תירגע

  • נהיגה בשכרות
    אדיר | 10/07/2008 12:21

    שלום.בדצמבר 2007 נתפסתי נוהג בשכרות,משפטי נדחה פעם אחת ובינואר 2009 איאלץ לעמוד למשפט.ברצוני לשאול-מה הסיכויים לדחיות חוזרות של המשפט?האם מומלץ להשתמש בשירותי ע"וד או להסתפק במגשר לפני הכניסה לדיון?מה העונשים הצפויים לי בשני המקרים(יש לי עבר תעבורתי נקי)?מה השכר הממוצע לעו"ד לטיפול במקרה כזה? עזרו לי!!!!!!דחוף!!! הערת מערכת: לקריאה אודות נהיגה בשכרות >>

    • קודם כל תירגע
      דוד | 10/07/2008 13:36

      כך מתחיל כל ספר בישול לאתה יודע מי. עד ינואר תוכל להתארגן וגם לחסוך מספיק כסף לעו"ד. לא שמעתי על אפשרות של גישור בעניינים שבין המדינה לאזרח. אם אתה יכול לחדש לי משהו, אשמח ללמוד. רצוי מ-א-ו-ד שתיעזר בעו"ד, כי אם תורשע אתה צפוי לשלילת רשיון של שנתיים, המכון לנהיגה, תיאוריה, טסט, לא נעים. המסקנה המתבקשת: יותר קל לנהוג כחוק מאשר להתמודד איתו אח"כ.

    • נהיגה בשכרות
      עו"ד אילון אורון | 13/07/2008 19:33

      מרבית הסיכוי שנהג שמגיע בגפו לביהמ"ש לתעבורה, יפסל לתקופה של מינימימום שנתיים בפועל, כאשר המדובר בעבירת שכרות, שהרי המדובר בעונש המינימום הקבוע בחוק. מרבית השופטים לא ידחו את משפטך ללא נימוקים של ממש. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות משפט תעבורה