שניכם אשמים

  • מי אשם?
    פיליפ | 09/07/2008 23:26

    ברחוב הולנדי צר, נסעתי ברוורס כי לא היה באפשרותי להסתובב, יש לי רכב ניסן טראנו, נסעתי במהירות פחות מ 10 קמ"ש, לאורך אותו רחוב הולנדי יש חניות פרטיות של בתים פרטיים, רכב שיצא ברוורס מחניה פרטית נכנס בי, שאלתי מי אשם?

    • שניכם אשמים
      דוד | 10/07/2008 05:44

      שניכם עברתם על "נסיעה לאחור שלא לצורך" ועל "נסיעה לאחור ללא מכוון". הצעתי היא שתתן לחברת הביטוח שלך להתקוטט עם חברת הביטוח שלו. במקרה הגרוע ביותר יהיה עליך לשלם את ההשתתפות העצמית.

    • רשלנות משותפת
      עו"ד אילון אורון | 10/07/2008 10:13

      זו הדוגמא שצריך שניים לטאנגו. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום