שפיטה ללא זימון

  • דרושה עצה משפטית- כיצד לבטל דוו"ח לאחר משפט תעבורה
    שחר | 05/07/2008 23:58

    ב10.2003 נמצאתי עובר עבירת מהירות. ביקשתי להשפט. נקבע לי דיון ל17.11.2004 בבית משפט לתחבורה בנצרת. כשהגעתי לבית המשפט פניתי למודיעין קיבל את פני קצין משטרה שהתבונן בטופס הזימון שלי, שלח אותי לארכיב להביא טופס וכשחזרתי אליו אמר לי כי ביטלו את התביעה נגדי ושלח אותי לדרכי. חשבתי שתם הענין ולפני כשנה כשקיבלתי דרישה לתשלום קנס לעבירה זו חשבתי שחלה טעות והנה עתה קיבלתי שוב את הדרישה לתשלום והפעם עם תוספת פיגורים. מה קורה פה? למי פונים? כיצד לבטל את הדרישה לתשלום או האם קימת ברירה אחרת? אודה על סיוע מידי כיון שהתשלום שנלח אלי הוא עד ה15.7 *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות משפט תעבורה

    • שפיטה ללא זימון
      עו"ד אילון אורון | 06/07/2008 14:08

      תוכל להגיש בקשה לביהמ"ש לביטול פסה"ד. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום

      • לעו"ד הנכבד
        שחר | 06/07/2008 23:30

        האם אני יכול להגיד בקשה לביטול פסה"ד אם לא היה משפט? היכן אמצא את המסמכים בנושא?

        • משפט או לא משפט
          עו"ד אילון אורון | 07/07/2008 08:54

          לפי הודעתך הראשונה אני מבין שנשפטת בהעדר. נסה לאתר באמצעות המרכז לגביית קנסות, או המשטרה האם מדובר בקנס בגין משפט או לא, ופעל בהתאם. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום