לעניות דעתי, ושוב, אל תסתמך על דבריי- הוא לא יכול

  • תמרור עצור- אמרו שישלחו הביתה את הדו"ח
    חיים ש | 05/07/2008 21:21

    שלום רב! אשמח לתגובתכם במקרה שלי מהיום: עצר אותי שוטר עקב אי עצירה בתמרור עצור, או טוען שהאטתי אבל לא עצרתי, בכל מקרה בסוף הוא אמר לי שאין עליו את הדוחות ולכן ישלחו לי הביתה. ביקשתי ממני שיביא משהו שירשום את דבריי (דברי הנהג) כדי לבסס את הקייס שלי. השוטר טען שאין לו דוחות ואחרי שישלחו לי בדואר אז אני יכול לבקש להשפט- אפילו הקלטתי אותו בפלאפון אומר את זה במפורש האם הדו"ח תקין? מה אפשר לעשות בנידון? אודה לכל תגובה והערה בברכה

    • לעניות דעתי, ושוב, אל תסתמך על דבריי- הוא לא יכול
      מ. | 05/07/2008 21:34

      אין דבר כזה לשלוח לך בדואר היות והרעיון הוא שתחתום על הדו"ח וכשאתה לא חותם אז אתה יכול לכפור בזה. תמשיך לקוות אבל היה לי מקרה דומה (השוטר אמר לי שהוא ישקול את זה ורשם את הפרטים שלי בפיתקית קטנה) ולא נשלח שום דו"ח. שבוע טוב

      • ואם לא חתמת ... אז מה ? הדוח לא תקף ?
        גיא "אנשים באדום" | 05/07/2008 21:50

        עצר אותי שוטר, רשם לי דוח, לא חתמתי ....... אז הוא רשם - "סירב לחתום" , אין שום בעיה בדוח, החתימה היא על קבלת הדוח ביד ולא יותר, לא הודאה באשמה ולא כלום. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org

    • אולי ישלחו ... אולי לא .... אולי !
      גיא "אנשים באדום" | 05/07/2008 22:12

      שוטר אמור להיות מצוייד בציוד רב במשמרתו וחלק מהציוד הוא הדוחות. זה לא יאה ולא מקצועי לעבוד בצורה כזו. יחד עם זאת אני מרשה לעצמי להניח כי אולי נגמרו הדוחות לשוטר, הוא היה בנסיעה מנהלית או ססיבה אחרת "כשרה" ולא סתם....... השוטר רשאי לשלוח למלא את הדוח עם כל פרטי המקרה כולל דבריך ולשלוח אליך. כאשר תקבל את הדוח בדוק היטב את נכונות הפרטים השונים. אני לא מציע לך ללכת למשפט, אלא אם יש לך הוכחה שבאמת עצרת, זה שלא היו לו דוחות לא יציל אותך. לסיוע נוסף אתה יכול לשלוח לי מייל. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! מייל : guy@anashimbeadom.org

    • שוטר שרושם פרטים..
      עו"ד אילון אורון | 06/07/2008 15:22

      לא רק שהשוטר יכול לרשום דוח פנימי (או רישום פנימי) ולדאוג להמרתו לדוח שישוגר לביתך, הרי כל אזרח יכול להתלונן, ותלונתו תומר לדו"ח, אם נמצאה כסבירה. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום