תשובה

  • מחיר של עו"ד להגנה במשפט
    אלון | 23/06/2008 23:04

    לאחרונה נתפסתי נוהג שיכור ביצעתי בדיקת ינשוף שהראתה 350. זה עבירה ראשונה מזה 7 שנים שיש לי רשיון. מה המחיר שעו"ד דין טוב יכול לדרוש ממני ? ואיך אדע שהוא טוב....

    • תשובה
      איציק | 23/06/2008 23:32

      לחבר שלי היה משפט השבוע על אותה כמות הוא קיבל 11 חודש ועוד קנס אותי תפסו על 500 וקיבלתי שנתיים עם 10 שנים ללא עברות בכלל לגבי עו''ד יש הרבה השאלה כמה הם יכולים לעזור לך ועם יש אפשרות למצוא משהו לא תקין בכתב האישום.. בהצלחה....

      • תמורת סכום נכבד אפשר לצאת מזה לגמריי
        לי | 27/06/2008 22:02

        חבר שלי נתפש גם על כמות גדולה ותמורת סכום נכבד לעו"ד טוב( 8000שח) ביטלו נגדו את התיק לגמריי........... זה היה באזור הצפון אם זה רלוונטי לאזור מגורייך ואתה מעוניין תרשום פרטים ואני אפנה אותך

    • אתה קודם משלם....
      דוד | 24/06/2008 15:03

      ולפי התוצאות מחליט אם העו"ד היה טוב או לא ספר לנו אח"כ כדי שנדע אם הוא טוב, ללכת אליו ואם הוא לא טוב, שלא ללכת אליו

      • עדיין לא עניתם לי על השאלה...
        אלון | 24/06/2008 20:27

        שאלתי כמה בערך אמור לעלות עורך דין ? ומה קורה במצב שהוא לא עומד במה שהוא מציע בתור התוצאה של המשפט ?

        • אין תעריף אחיד
          דוד | 24/06/2008 23:53

          ואף אחד לא יבטיח לך תוצאות

    • עלות עו"ד בעבירות שכרות
      עו"ד אילון אורון | 27/06/2008 09:12

      לעו"ד אסור להתחייב בפנייך לתוצאה כזו או אחרת, ואף אסור עפ"י החוק להתנות את גובה שכר הטרחה בתוצאה. עוה"ד יעשה ככל שביכלותו ע"מ לקבל את התוצאה הטובה ביותר עבורך. שכה"ט המקובל מבין עוה"ד העוסקים בתחום, בעבירות שכרות הנו 6,500 עד 10,000 . עלייך לבחור עו"ד המתמחה בתחום,בהתאם לוותקו ולמקצועיותו. הדרך הטובה ביותר, הנה לקבל המלצות על עוה"ד. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום

      • מחיר עלתיק רגיל בד"כ 3-4 אלף, שיכרות 7 אלף  לת
        מחירון עו"ד | 27/06/2008 15:00