וואלה, נהג ותיק, כבר 3 שנים

  • מהירות מופרזת-
    חושש לעתיד רשיונו | 18/06/2008 01:21

    נתפסתי נוהג במהירות מופרזת מניידית כשהמכשיר מדידיה בתוך הרכב ומודד בעת נסיעה, במהירות של 150 במקום 90. הרישון נלקח עד לשימוע לבנתיים ואמור להיות לי משפט. מה הענישה לגבי עבירה כזאת ? ומה עלי לעשות כדי לצמצם את חומרת הענישה? יש לי רשיון כבר 3 שנים ועבירה אחת של אי עצירה בעצור.

    • וואלה, נהג ותיק, כבר 3 שנים
      דוד | 18/06/2008 19:20

      אתה צפוי לשלילה ארוכה. שלילה למעלה משנה תשלח אותך לתיאוריה וטסט מההתחלה. לדעתי, האישית, הפרטית, אני הייתי רוצה שתקבל שלילה לצמיתות. זאת משום שאתה נהג עבריין בנשמתך לתשומת לבך : אם שוטר רוצה לרשום לך אזהרה במקום דו"ח, אסור לו לעשות זאת משום שאין לך ותק בנהיגה של 5 שנים. הבנת את זה, ברוך ??? אתה טירון בנהיגה !!! לך ברגל. כבר 3 שנים נהג !!! אתה טירון. אני רוצה להוסיף כינויי גנאי אבל שומר על תרבות דיבור. לנהגים של 30 שנה אין עבר פלילי עשיר כשלך. כן, אל תחשוב שאני טועה, עבירת תנועה היא עבירה פלילית.

    • מהחוששים לחייהם
      גיא "אנשים באדום" | 19/06/2008 08:16

      לצמצם את הענישה ... למה ??? כדי שתחזור מהר לכביש ותמשיך להשתולל ??? היית יותר מידי זמן על הכביש , ונתפסת רק על 2 עבירות, הרי לכולנו ברור שאתה עבריין מועד ומסוכן לציבור. וזאת למה ? כי בתקופה הכה "ארוכה" שאתה על הכביש, מי יודע כמה עבירות כבר הספקת לעשות ....... ואל תספר לנו שאתה צדיק. אם לא הבנת עקב תרבות נהגה כמו שלך 9 ! ! ! ! ! ! ! ! ! בני אדם נהרגו ביממה האחרונה , אז תעשה טובה ....... נמאס לנו מהקטל בכביש ! ! ! אם לא הבנת אותי, קרא את תגובתו של דוד, הסברו טוב יותר. ולכל המתייפיפים : תחשבו מה היה קורה אם הנהגים שגרמו לתאונות האחרונות היו נוהגים כמו בני אדם ........ איזה כיף היה ...... פחות משפחות שכולות , פחות דם , פחות פצועים ונכים לכל החיים , פחות בכי כאב וזעקות שבר , פחות קברים , יותר חיים יפים , יותר משפחות מאושרות , יותר אנשים במדינה , פחות תגובות שלי כאן ...... אני מבטיח !!!!!!!!

      • ומצד שני
        אורח | 19/06/2008 12:37

        בגלל נהגים כאלו, יש החמרה מוגזמת בתימרור אוסר ובעיקר בהגבלות מהירות מיותרות. דוגמאות: גשר נחל פולג מעל כביש החוף - הגבלת מהירות 60 קמ"ש. אף נהג לא יורד למהירות הזו, אם רק 10% מהנהגים היו עושים זאת בשעות השיא, היו שם עשרות תאונות חזית אחור בכל יום. הגשר במחלף גלילות (מכוון צפון למערב) אותה בעיה בדיוק. אזור העבודות בכביש 5 ממזרח למחלף גלילות שם הגדילו לעשות והגבילו את המהירות ל 50 קמ"ש. במקום הגבלת מהירות מוגזמת היה צריך לשנות את השיטה , להשאיר מהירות סבירה (70-80 קמ"ש במקרים אלו) ולהוסיף תמרור של ענישה מוגברת - כלומר עונש גבוה יותר במקרה של עבירה על ההגבלה במקומות אלו.

    • תרדו מהעץ
      אותו בחור שחושש לריש | 19/06/2008 12:56

      קודם כול אין לי שום בעיה לקבל עונש כי זאת הייתה טעות של תשומת לב בירדה של מצפה רמון והשעון עף אבל זה לא משנה..על טעויות נענשים. דבר שני זה שיש לי שלוש שנים רשיון לא אומר שאני סכנה ואתם חוצפנים שאתם שופטים אותי ומאחלים לי לרדת מהכביש. אני מבטיח לכם שאת הקילומטרים שאני נוסע כול שבוע אתם לא עושים בחודש אני גם נהג בצהל ואני כול יום על הכביש כול היום וכול רגע לפי החוק אז אל תבלבלו תמוח אני בקשתי להתייעץ ולא ששיפטו אותי אז אם אין לכם מה לומר אל תתערבו.

      • אתה עוד לא נסעת קדימה כמה שאני נסעתי רברס
        דוד | 19/06/2008 13:39

        מה אתה חושב, שרק אתה נוהג הרבה ? לי יש ב- 40 שנות נהיגה פחות עבירות מאשר לך ב- 3 שנים עד שלא תבין מה נתנו לך ליד, כלי רצח, עם כל המשמעויות שלו, אסור לתת לך לנהוג בכלל אתה מסתתר מאחורי שם בדוי, אחרת הייתי יוצא נגדך באופן אישי הגיע הזמן שתתבגר

        • נסחפתם קצת......עם התגובות שלכם.......
          נסחפתם קצת...... | 19/06/2008 13:59

          אבקש למתן את התגובות שלכם. עם כל הכבוד, הוא בן אדם שעשה טעות, ומודע אליה. לעצם העיניין אינני מצדיקה את מעשיו בכביש,הוא עלול לפגוע גם בי, כאשר אני נוהגת עם בני.... או עם כל אדם אחר, אבל התגובות שלכם והסגנון שלכם מוקצן מידי. הבנו!!!! יש דרך לומר כל דבר. היא תשמע הרבה יותר טוב.

          • הקצנה ? הגזמה ? אנו רוצים לחיות ולא למות בכביש  לת
            גיא "אנשים באדום" | 19/06/2008 14:33

          • תגובה אישית
            דוד | 19/06/2008 17:12

            תראי, יש אנשים שלא מבינים הסבר פשוט. הבחור למד נהיגה ובטוח שלימדו אותו נכון, כי באופן כללי מורי הנהיגה הם בסדר, מלמדים נכון וטוב. מה שהקפיץ אותי וכנראה גם את גיא מ"אנשים באדום" זו הגישה ש"אני כבר נוהג 3 שנים ויש לי רק שתי עבירות" הבחור לא מבין שהוא רוצח מועד. האלמוניות פה באתר מאפשרת לו להתבטא באופן כזה שאנחנו לא נוכל לשמוח לאידו כאשר הוא יכנס (הלואי) לבית הכלא. נהג של 3 שנים הוא טירון על הכביש. לדבר אליו יפה זה בזבוז אנרגיה וזמן. הוא לא מבין מילים. הוא יבין שלילה והוא עוד יותר יבין כלא. הבעיה עם הדו"ח שלו בענין מהירות היא שהוא יישפט בבית משפט אזרחי שבו הופעה במדי צה"ל אוטומטית מפחיתה מהעונש. אם הוא היה נשפט בצבא, הוא היה נכנס לכלא ל- 35 ואולי אפילו ל- 70 יום. זה בית- ספר.

        • מובן
          אני | 19/06/2008 14:34

          טוב אז אתה נוהג יותר ממני ואין לך עבירות בכלל. כול הכבוד. אני יודע ומבין שזה כלי הרג והמקום שהכי מסוכן בו זה הכביש, כול יום אני רואה תאונות ותאמין לי שאני מקווה לא להשאר נהג בצהל כי אני מפחד בכביש. אבל מה שאני ביקשתי זה לדעת מה הענישה של העבירה שעשיתי. ולא אמרתי שאני לא אשם או מנסה לההתחמק מעונש, יודע שמגיע לי רק רוצה לדעת מה הענשיה ולא שאחד כמוך יחנך אותי או ישפוט אותי יש אנשים ספצייפים שיעשו את זה.

      • אני שופט חוצפן ואתה אוחז בהגה מסוכן !
        גיא "אנשים באדום" | 19/06/2008 14:28

        אם נרשמו לך רק 2 דוחות (על עבירות חמורות) ואתה כל היום על הכביש, אני מניח שיש לך יותר עבירות (לצערנו אין מספיק שוטרים שיתפסו את כל העבריינים). לאיזה הקלות אתה מצפה ? למה השופט צריך להתחשב בך ? מה היית מרגיש (אם היית חי עדיין או מת מכאבים) אם מישהו היה "נכנס" בך כי הוא לא עצר ב"עצור" , או כי הוא טס לא ב - % 20 / 10 יותר, אלא ב % 50 !!!!!!!! בדיוק באותה ירידה שציינת, המסוכנת והמפחידה, היית מקל בעונשו ??? אני לא בטוח שהיית מצליח לחשוב על כך בכלל. אז תעשה טובה, אי אפשר (למעשה זה רק במדינתנו מותר) לבצע עבירות במודע, לסכן חיים של אחרים, לזלזל בחוק, ולבקש חנינה. אני מקווה מתפלל שהשופט יעניש אותך באופן כזה שאתה ואחרים תלמדו שבכביש אין תירוצים משחקים וסיפורים. בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי, עמותת "אנשים באדום" יו"ר סניף אור יהודה , ומתנדב במשטרה מייל : guy@anashimbeadom.org

    • סביר שתקבל...
      אורן | 20/06/2008 05:13

      קנס כספי של בערך 2000 שח, שלילה של 3 חודשים לפחות ושלילה של שנה עד שנתיים על תנאי למשך 3 שנים. אתה טענת ש-"טעית", כניסה למהירות 150 שח היא מרצון ולא טעות - צריך טוב להתרכז בכביש, בכל זאת נהיגה מהירה...אז "טעות" לא היתה שם. אני מקווה בשבילך שתפנים שהעונש בביה"מ הוא מתנה בשבילך כי לפחות אתה יכול לשאת בעונש, אך היה יכול היה להיות לך ולאחרים הרבה יותר גרוע - תאונה עם הרוגים.

      • תודה על שיתוף הפעולה והשותפות במאמץ לצמצום הקטל  לת
        גיא "אנשים באדום" | 20/06/2008 14:18

    • מהירות מופרזת - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 10/07/2008 18:09

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות מהירות מופרזת ראה: מהירות מופרזת