נקודות לנהג חדש

  • נהג חדש...
    קוקי | 16/06/2008 14:15

    מהו מספר הנק המותר לנהג חדש?

    • נקודות לנהג חדש
      עו"ד אילון אורון | 16/06/2008 14:54

      אין לו הגבלה מיוחדת, כנהג חדש.

      • ומה ההגבלה לגבי כל נהג?  לת
        קוקי | 16/06/2008 15:03

        • שיטת הנקודות
          דוד | 16/06/2008 18:17

          שיטת הנקודות שבתוקף (רציתי לכתוב חדשה, אבל היא כבר לא חדשה ומדברים על שינוי) קשה ביותר להבנה בעיקר קשה להבין איך מתבטלות נקודות באופן בסיסי, מי שצבר 22 (כמדומני) נקודות מוזמן להשתלמות מי שצבר 36 , מוזמן להשתלמות ייעודית עפ"י העבירות שלו, וחוטף שלילה ל- 3 חודשים בצורה כזו השיטה מטפסת עד שלילה לשנה, שלאחריה, בכדי לחזור לנהוג, הנהג חייב לעבור תיאוריה וטסט בדיוק כמו נהג חדש זו בהחלט דחיפה חזקה ביותר לנהוג כמו דודה זקנה ולא לנהוג כמו פראי אדם בני 18 או איתמר.

    • נהג יקר
      גיא "אנשים באדום" | 16/06/2008 21:57

      צר לי שאני לא "חביב הגולשים" וכנראה אף הרבה פחות מכך. אולם אחזור שוב על המטרה שלי כאן - די לקטל בכבישים ! ! ! רבים "בוכים" כאן על שקיבלו דו"ח בגין עבירת תנועה, ויחד עם זאת מבקשים כי יקלו עליהם, שימירו להם את הדו"ח באזהרה, ו"מחפשים" את השוטר ב"קטנות" כמו באיזה כיוון השמש היתה עם רישום הדו"ח. גולשים יקרים, סלחו לי, אבל אני רוצה שכולנו נחזור הביתה בשלום, ושננהג באופן מתורבת, וכיבוד החוק ושאר המשתמשים בדרך. תסלחו לי על הקדמה זו, אבל תרשו לי להתפלא על שאלה לגבי נהג חדש העוסקת בנקודות ........... האומנם ? זה לא הזוי ?????????. מעבר לדבריי כאן בנשא זה ובתחומיו השונים אסכים לענות לשאלות ולהיות בקשר לכל המעוניין : בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי,