רפי, אתה רציני ?

  • האם חייב להיות עד לשוטר?
    רפי | 12/06/2008 08:49

    האם הדו"ח שהוציא שוטר תנועה שהיה לבד ללא עדים הינו תקין או שניתן לטעון לפסילה? בנוסף האם הדו"ח ללא אישור קבלה חתום ע"י מבצע העבירה הינו תקין? תודה מראש.

    • רפי, אתה רציני ?
      גיא "אנשים באדום" | 12/06/2008 15:39

      עד לשוטר ? הלוואי והיו כל כך הרבה שוטרים, כדי ששוטר לא יהיה לבדו בתפקידו. אין כל בעיה בדו"ח שנרשם על ידי השוטר, ואף אם היה איתו שוטר נוסף המערכת לא מחייבת שיהיה כעד רשום בדו"ח. אתה רשאי לא לחתום על דו"ח וזה לא נורא, אולם אם העניין מגיע לבית המשפט, השופט עלול "להסתכל על העניין בעין לא יפה". בכביש צייתו לחוקים ! בבית לכם מחכים ! גיא הלוי

      • לשוטר מותר לעבוד לבד
        דוד | 13/06/2008 16:45

        נכון שבביה"מ זו מילה כנגד מילה, אבל ההגיון מחייב שהשוטר לא נטפל לאזרח כך סתם, למרות שהאזרח לפעמים מרגיש כאילו כן. מתנדבים עובדים תמיד בזוג.