תשובה

  • מהירות מופרזת
    שמואל | 06/06/2008 10:57

    שלום, בני, נהג צעיר נתפס נוהג במהירות 153 קמ"ש בכביש 443 (הכביש היה פנוי, קטע ישר, אך זה לא מהווה תירוץ) הוא קיבל פסילה ל- 30 יום וזימון למשפט. בני מודה בעובדות ומבין את חומרת המעשה. בנוסף לעונש שיוטל עליו, לאחר החזרת הרשיון, הוא מתחייב לעבור קורס פרטי בנ

    • תשובה
      עו"ד אילון אורון | 08/06/2008 11:31

      המהירות בה בנך מואשם גבוהה, במיוחד לנהג חדש שמטבע הדברים ותק הנהיגה שלו קצר. לשלוח הודאה בעבירה זה פתרון ר, משום שככל הנראה תוטל עליה פסילה בפועל לתקופה ארוכה למדי, שלאחריה יאלץ לעבור מבחני רישוי מחודשים.. אם תרצו, תוכלו לפרט את הנסיבות בפניה דחופה ותונחו

    • הבן שלך הוא העונש שלנו
      דוד | 10/06/2008 05:39

      הבן שלך נמנה על אותם נהגים שצריך להוריד מהכביש בדחיפות ולאורך זמן. מאחר והוא למד ממך לנהוג, שאלה גדולה בעיני היא, איזה מין נהג אתה. השיטה שבה מחזירים נהג חדש למשבצת הפתיחה, קרי, תיאוריה וטסט ואח"כ שוב "נהג חדש" היא המינימום שינסה להחדיר הגיון במוח המעוות שלו.