תשובה

  • שני אישומים בדוח אחד
    ציפי | 02/06/2008 22:56

    האם שוטר יכול לכתוב בדוח אחד שני אישומים (גם אי ציות לשוטר וגם נסיעה שלא בהתאם לתמרור? אם לא האם זו עילה לפסילת הדוח?

    • תשובה
      עו"ד אילון אורון | 03/06/2008 11:21

      כעיקרון התשובה לכך חיובית תוכל לפנות בפניה דחופה עם פירוט העובדות על מנת שתונחה כיצד לפעול

    • כן, אבל לא סביר שהוא עשה כך
      דוד | 10/06/2008 05:58

      לא סביר משום ש"אי ציות לתמרור" הינה עבירה של ברירת משפט, מה שנקרא בד"כ ברירת קנס ואילו עבירה של אי-ציות להוראת שוטר הינה עבירה של הזמנה לדין. כנראה,ניתן לראות זאת בקלות על הדו"ח, שהשוטר רשם לך רק ב"מ ללא הזמנה לדין. במידה והענין יובא לבימ"ש, גם שאלת אי-הציות תעלה. אם תקלידי את כל מה שרשום באזור הנמוך של הדו"ח, המכונה "נסיבות", אוכל לענות לך בדיוק רב יותר.

    • אי ציות לשוטר - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 10/07/2008 17:35

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות אי ציות לשוטר ראה: אי ציות לשוטר