תשובה

  • קורס נהיגה מונעת
    חיים | 31/05/2008 18:54

    קבלתי דו"ח על חצית צומת באור אדום. קנס+10 נקודות. האם ניתן לבקש מהמשטרה לראות את הצילום,כמה מנקודות מחייבות לעבור קורס לנהיגה מונעת?

    • תשובה
      עו"ד אילון אורון | 01/06/2008 10:21

      אתה יכול לבקש מהמשטרה לראות את הצילום דע שבצבירת 36 נקודות אתה צפוי לפסילת רישוי בת שלושה חודשים ולאחריה תיאוריה אם תרצה תוכל לפרט בפניה דחופה את ותק הנהיגה ועברך