העברת מקום הדיון

  • הזמנה למשפט בגין מהירות מופרזת
    פנינה | 06/05/2008 18:32

    הוזמנתי לבימ"ש בגין עבירת מהירות בצפון הארץ (132מהירות) ביקשתי רשיוני נשלל במקום לחודש. אין עבירות תנועה קודמות, חייל בן 21. בקשתי להעביר תיק לבימ"ש באזור מגורי בדרום. בקשו ממני להודות בעברה ויעבירו את התיק ל"דין בזק אצל נשיא בימ"ש, היא תאשר ותעביר לפלילי להחלטה על עונש" (ציטוט) שואלת מה המשמעות הנושא הפלילי, האם כדאי לי להודות ובכך לסגור את הסיפור, האם יכול להיות העונש מעבר לשלילה. תודה על ההתייחסות הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת

    • העברת מקום הדיון
      עו"ד אילון אורון | 06/05/2008 19:20

      ניתן לפנות בבקשה לנשיא ביהמ"ש העליון, להעברת מקום הדיון בהתאם למקום המגורים. הבקשה מותנית בהודאה בעבירה , והדבר לא תמיד כדאי. אתה בסכנה לפסילת רשיון, וסנקציות נוספות אם אתה נהג חדש (בנוסף לתנאי וקנס). בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • תודה על ההתייחסות המהירה, ושאלות נוספות
        פנינה | 07/05/2008 12:19

        הנהג הוא לא נהג חדש והעברה בוצעה, האם בכל זאת לא כדאי להודות? הרי שהוא לא יערער במשפט על מה שכתוב בדוח שכן זה אכן קרה. מה משמעות ההודאה? תודה פנינה

        • תשובה לפנינה
          עו"ד אילון אורון | 07/05/2008 16:49

          ההודאה - כשמה כן היא. הוא יכול לבקש העברת מקום הדיון, אך, כאמור, לא תמיד זה הצעד הנכון.

          • תודה על הייעוץ המקצועי ננהג לפיו. תודה  לת
            פנינה | 11/05/2008 20:15