להקל בעונש ? !

  • שלילה מנהלית בגין הצטברות 36 נקודות
    מרדכי יוסופוב | 04/05/2008 15:36

    קיבלתי שלילה מנהלית מתאריך 28/8/08 ל 90 יום בגין 36 נקודות הבעיה הגדולה היא שאני נהג מונית ומתפרנס מרשיוני. בשנת 2003 16 נקודות מנהיגה באור אדום ונהיגה בחד סיטרי ,בשנת 2004 6 נקודות נהיגה ללא חגורה ובשנת 2006 14 נקודות נהיגה באור אדום ואי ציות לתמרור ב 37 . אני נשוי+4 ועיקר פרנסתנו היא מעבודתי וכן יש לי חובות רבים מאוד מה ניתן לעשות כדי להקל על העונש?האם ניתן לערער ?האם ניתן לקבל רשיון נהיגה לשעות מסוימות לצורך העבודה? לתשובתכם אודה.

    • להקל בעונש ? !
      גיא | 05/05/2008 11:39

      סלח לי על הכעס, אבל קשה לי לסלוח לך על כך שנהיגתך היתה עלולה לפגוע באחרים ופגעה ממש במשפחתך. להלן תקציר מתומצת של עברך התעבורתי : פעמיים עברת באדום, פעם נסעת בחד סיטרי, ופעם לא עצרת בעצור. תרשה לי "לקחת אותך למקום אחר" (ונתפלל שזה רק בתיאוריה) - אתה קרוב משפחה של אדם שנפגע בתאונה עקב אחת מהעבירות הנ"ל? האם תסכים לסלוח לנהג ? האם תסכים להקל בעונשו לאחר שפגע בבן משפחתך ואולי עקב כך נהרסו חיי המשפחה ? האם אתה לא חושב שבמעשיך סיכנת אחרים ומשפחתך היתה להיות במצב הרבה יותר גרוע, כואב ועצוב ? האם על תרבות נהיגתך מגיע לך פרס ? האם אתה לא חושב שבנהיגתך אתה עלול להרוס משפחות שלמות ? האם אתה חושב שלנהג כזה באמת אמורים לסלוח ? סלח לי שלא עניתי לך לציפיותך. גיא הלוי, יו"ר סניף אור יהודה עמותת "אנשים באדום"

    • פסילת רישוי
      עו"ד אילון אורון | 07/05/2008 09:56

      פקיד משרד הרישוי אינו שופט, ועל כן לא מפעיל שק"ד ולא מתחשב בנסיבות אישיות. כיוון שהנך נהג מקצועי כדי שתתיעץ עם עו"ד, לצורך בדיקה רצינית, האם ניתן לסייע לך. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום