תשובה לאתי

  • עזרה בבקשה
    אתי-עזרה בבקשה | 07/04/2008 10:51

    שלום לפני כחודשיים הייתי באילת ותפס אותי שוטר לביקורת והודיע לי שהרישיון שלי לא בתוקף לא ידעתי על זה בכלל לא שמתי לב לזה שנגמר התוקף של הרישיון הוא רשם לי זימון לבית משפט ואמר לי לחדש את הרישיון... אני מתגוררת באזור בתל אביב הייתי בחופשה באילת הייתי רוצ הלדעת מה הדין במקרה כזה והאם אני חייבת לנסוע לאילת למשפט הזה?

    • תשובה לאתי
      עו"ד אילון אורון | 07/04/2008 11:18

      ניתן לפנות בבקשה מיוחדת לבית המשפט העליון, להעביר את התיק מאילת לת"א. הדבר לא תמיד כדאיי . תוכלי לפרט באמצעות פניה דחופה את עברך התעבורתי, כמה זמן הרשיון פקע וכו' , לצורך הנחייתך כיצד כדאי לפעול. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • תגובה
        אתי | 07/04/2008 11:33

        הרישיון היה לא בתוקף קרוב לחצי שנה מיד לאחר כיומיים שלושה הלכתי לחדש אותו איך שנודע לי היתי רוצה לדעת מה הוא הקנס שנותנים במקרים כאלה ואם אני לא יגיע למשפט ביום ראשון באילת מה יכול לקרות?

        • לאתי
          אורון | 07/04/2008 11:38

          יש לך טעות. אם הרשיון פקע פחות מחצי שנה, לא היית אמורה לקבל זימון למשפט, אלא דו"ח מסוג עבירת קנס. תוכלי לשגר את מלוא הנתונים באמצעות פניה דחופה