תשובה לליאור

  • עקיפת רכב בדרך לא פנויה
    ליאור | 06/04/2008 20:14

    בנסיעה בכביש דו סטרי פתוח יצאתי לעקיפה כשהדרך היתה פנויה. ממולי במרחק של כ 600 מטר נסעה ניידת של משטרת התנועה שמיד סטתה הצידה כאילו שאנחנו תכף מתנגשים, עשתה 180 מעלות וביקשה ממני לעצור בצד. השוטר נתן לי זימון לבית משפט כתואנה שעברתי על תקנה 47 ד. מה הסיכוי שהשופט יאמין לי? היו עמי עדים ברכב שראו את שהתרחש.

    • תשובה לליאור
      עו"ד אילון אורון | 07/04/2008 11:19

      המדובר בעבירה שעונש המינימיום הקבוע בגינה בחוק, הנו מינימום 3 חודשי שלילה. היות השוטר "מעורב" עשויה לפעול לטובתך. תוכל לפרט את נסיבות המקרה, עברך התעבורתי, מקום העבירה, וכו' בפניה דחופה, לצורך קבלת הנחיות כיצד לפעול. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום