מפתח לאוטו היה לך ?

  • דוח בגין אי חגירת חגורה
    רו | 29/03/2008 13:21

    שלום אתמול קבלתי דוח כי נסעתי ללא חגורה. בדוח השוטר החליף בין השם הפרטי לשם המשפחה. האם אפשר לבטל? בנוסף הוא אמר לי שבגלל שאין עלי רשיון רכב זה דוח נוסף אך הוא לא נתן לי אף דוח. מה זה אומר?

    • מפתח לאוטו היה לך ?
      גיא | 29/03/2008 19:18

      כנראה ששם המשפחה שלך יכול להיות גם שם פרטי,ולכן הוא התבלבל, למרות שהיה אמור לשאול אותך. אל תשכח שבדוח רשום גם מס' הת.ז.' שלך ועל כך אין לך עוררין. השוטר ויתר לך וחסך ממך דוח בגין אי נשיאת רשיון רכב. תגיד תודה ! יתכן ויש לך אפשרות להגשת בקשה להמרת הדוח באזהרה, וזאת בתנאי ש : 1. אתה מודה בעבירה. 2. יש לך רשיון נהיגה מעל 5 שנים. 3. אין לך דוחות (גם חניה) בשנתיים האחרונות. יש לך אפשרות להגיש בקשה אם עונה לתנאים הנ"ל. את הבקשה יש לשלוח לתחנה הקרובה למקום ביצוע העבירה, לפי הכתובת המופיעה בגב הדוח. אנא מנע מעצמך אי נעימויות, קנס דוח וכד'. כמו כן אי מזכיר לך : בכביש ציית לחוקים ! בבית לך מחכים !

    • טעות סופר לא תוביל לביטול הדו"ח
      עו"ד אילון אורון | 29/03/2008 20:13

      שהרי אין בטעות זו כדי לתרום לטענה שהעבירה לא בוצעה. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום