כדאי לנסות

  • נסיעה בשוליים
    איתן | 29/03/2008 12:42

    נסעתי בכביש עם עליה תלולה וארוכה, רכבי הינו ישן ועמוס ומטבע הדברים מהירותו בעליות יורדת ל-40 קמ"ש!!!. על מנת לא ליגרום לעומס תנועה מאחורי נסעתי בשול הימני. הכביש הינו דו סטרי. שוטרת שעצאה אותי נתנה לי דו"ח אזהרה. האים יש טעם לערער על הדו"ח? בכל אופן מה אומר החוק לגבי כלי רכב איטיים בעליה?

    • כדאי לנסות
      גיא | 29/03/2008 19:33

      ראשית,שים לב שקיבלת אזהרה ולא קנס גבוה לתשלום ונקודות. מצד שני קיימת תקנה המחייבתת רכב ישן / עמוס לנסוע בשול הימני ולא לעכב את התנועה. אשמח לסייע לך אם תשלח לי פרטים נוספים ואם תכתוב את הנייד שלך אתקשר אליך. גיא הלוי, מתנדב ביח' תנועה במשטרה, gro.modaebmihsana@yug

    • ביטול דוח אזהרה
      עו"ד אילון אורון | 29/03/2008 20:16

      אמנם יתכן וטענתך תתקבל והדו"ח יבטול לחלוטין. יחד עם זאת ספק אם כדאי להסתכן, שכן אם תטען כי העבירה לא בוצעה, ובקשתך לביטול האזהרה תדחה, דו"ח האזהרה יומר לזימון למשפט... ע"מ שתוכל להוכיח טענתך בבית המשפט.. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום