נהיגה במהירות מופרזת

  • נהיגה מופרזת
    דודי | 28/03/2008 11:50

    נסעתי במהירות מופרזת 140 קמ"ש בכביש הבקעה תפס אותי שוטר עם לייזר, קיבלתי שלילה ל30 יום מקצין, פעם ראשונה שעצר אותי שוטר אני נקי מעבירות יש לי רישיון כמעט שנתיים אני בן 24 שזה אומר שאני עדיין נהג חדש ב1.5 יש לי משפט בירושלים אשמח אם תייעצו לי מה לעשות דבר שני מה העונש הצפוי למצב כזה

    • נהיגה במהירות מופרזת
      שופט (בדימ.) | 29/03/2008 12:24

      אין עונש קבוע. מה הייתה המהירות המותרת במקום? ככל שהמהירות שבה נסעת הינה גבוהה יותר מהמהירות המותרת יחד עם העובדה שבזמן ביצוע העבירה היית נהג חדש תגרום להחמרה בעונש. מכל מקום, כמעט תמיד, יקזז השופט מהפסילה שתוטל עליך (אם תוטל) את 30 ימי הפסילה מנהלית שכבר ריצת. אם אינך נעזר בשירותיו של עו"ד ותבחר להודות במשפט נסה בשלב הטיעונים לעונש לבקש להסתפק בפסילה ע"ת למשך תקופה ארוכה ולהימנע מפסילה בפועל. כמו-כן, יוטל עליך קרוב לוודאי מרכיב קנס כלשהו. הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת

    • תשובה לדודי
      עו"ד אילון אורון | 29/03/2008 20:36

      בבית המשפט בירושלים אתה בסכנה לפסילה ארוכה מאוד בפועל, ולחיובך בבוהצאת רשיון נהיגה חדש. העונש תלוי במספר גורמים. אם תרצה תוכל לפרט נתונים נוספים כמו מקום העבירה, באיזה מכשיר נתפסת בפניה דחופה ותקבל הסבר כיצד לפעול. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום

      • פרטים נוספים :
        דודי | 29/03/2008 21:05

        נסעתי במהירות 139 אחרי הפחתה של 5 בכביש הבקעה נדמה לי קצת אחרי מפגש הבקעה המהירות המותרת היא 80 נתפסתי על ידי שוטר עם לייזר האם אני יכול לבקש פסילה על תנא לתקופה ארוכהי ומה הסיכוי לכך? ואם הסיכוי קלוש כמה בפועל בערך אני יקבל?