איזו מין עצה אתה מבקש?

  • פירוט לגבי השאלה ללא תאריך בדוח
    אריק | 17/03/2008 18:24

    קודם כל תודה על ההתיחסות ולהמשך הפירוט אני קיבלתי לפני כ4 שנים דוח מהמשטרה על חניה במקום אסור על סך 250 שח לא שילמתי אותו עדין אני ההיתי צריך לחדש את רשיון נהיגה לפני כמעט שנה וכששאלתי מדוע לא נשלח לי חידוש נאמר לי בגלל שלא שילמתי את הדוח . הדוח עצמו לא נכתב בו התאריך מתי זה היה (פשוט אין תאריך הדוח ואמור להיות לי הדוח המקורי|) השאלה האם דוח ללא תאריך אפשר לבטל אותו והאם כדאי לי כל הבירוקטריה תוך כדי סיכון שיעבור שנה מחידוש הרשיון ואז אצטרך לעשות רשיון מחדש ?

    • איזו מין עצה אתה מבקש?
      דוד | 17/03/2008 19:04

      תאר לעצמך שאומר לך שלא לשלם ואתה תאבד את רשיונך. איזה פרצוף יהיה לי לשדבר איתך? איזו תביעת פיצויים תלביש עלי? אתה ילד גדול וצריך להחליט בעצמך מה שאני הייתי עושה זה כך: משלם את הדוח בכדי לקבל את חידוש הרשיון מוצא את הקבלה עבור התשלום הראשון כותב מכתב למנהל הכנסות המדינה ו/או למבקר המדינה ומבקש בחזרה את הסכום המיותר שניגבה ממני אני חוזר: אתה ילד גדול, תחליט לבד.

    • תשובה לאריק
      עו"ד אילון אורון | 18/03/2008 17:55

      ע"מ להישפט יש להגיש בקשה מיוחדת להארכת מועד להשפט, ועפ"י הנתונים שמסרת סיכויה לא גבוהים בלשון המעטה. מכיוון שאי התשלום ימנע את החידוש, מומלץ לשלם את הדו"ח, וזאת בידיעה כי התשלום יהוה גורם נוסף שיקשה את ביטול הדו"ח. בברכה אילון אורון, עו"ד