פסילה מנהלית

  • מהירות מופרזת וטעות ברישום בזימון למשפט
    אלכס | 15/03/2008 13:05

    שלום רב, אתמול בערב נפסתי נוהג בדרך עירונית ב 90 קמש, השוטר שלל את רישיוני ל 30 יום וקיבלתי זימון למשפט בטופס הזימון למשפט השוטר התבלבל ורשם את המהירות במקום שבו יש לרשום את מרחק המדידה. ואת מרחק המדידה במקום בו יש לרשום את המהירות. זה מה שרשום בזימון: מהירות לאחר הפחתה:85קמ:ש מהירות מותרת: 50 קמ"ש מהירות שהוצגה במכשיר: 268.3 קמ"ש, המרחק שהוצג במכשיר: 90 קמ"ש מה עליי לעשות? והאם ניתן לבטל גם השלילה במקום בברכה, אלכס הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת

    • פסילה מנהלית
      עו"ד אילון אורון | 15/03/2008 20:12

      נראה על פניו כי המדובר בטעות סופר, וספק אם בית המשפט ימצא לתת לה משקל של ממש. יחד עם זאת יתכן שניתן לייחס לטעות השוטר, מילוי הרישומים באופן לא מדוייק. בית המשפט עשוי לשלול את רשיונך במשפט, אף מעבר ל 30 הימים של הפסילה מנהלית. נתן להגיש בקשה לבית המשפט, לביטול הפסילה המנהלית. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי.

      • עוד פרט חשוב
        אלכס | 15/03/2008 20:28

        עוד פרט חשוב הוא שבדו"ח מצויין כי נהגתי בדרך עירונית המסומנת בתמרור 20-ב היום חזרתיי שוב על במסלול הנסיעה שלי והתמרור האחרון שנתקלתי בו היה תמרור המציין "סוף דרך עירונית" תמרור מספר 56 ומאותה נקודה עד לרגע שעצר אותי השוטר לא מצוי שום תמרור המורה על מהירות מותרת או כניסה לדרך עירונית. (תיעדתי במצלמה את הנסיעה) הכביש המדובר הוא דו סיטרי עם שטח הפרדה ושתי מסלולים לכל כיוון וכלל לא נראה כביש עירוני. (דרך אבא הלל סילבר בלוד) בברכה, אלכס