טלפון נייד

  • דוח שווא על דיבור בטלפון
    שגית | 11/03/2008 15:27

    שוטרת עצרה אותי בזמן נסיעה וטענה שדיברתי בטלפון הנייד על סמך זה שהיא ראתה אותי עם יד ימין ליד אוזן ימין. אני לא דיברתי! הטלפון נמצא בתיק ואכן לא במתקן הדיבורית שנמצא ברכב אך איננו מתאים לנייד שלי. קיבלתי דו"ח על לא עוול בכפי. מה עלי לעשות? האם עלי מוטלת החובה להוכיח את חפותי או על המשטרה? האם לבקש להישפט ושם אנסה למצוא צדק או להגיש בקשה לביטול הדו"ח אך לא יהיו ברשותי כל המסמכים שיכולים להוכיח את דברי משום שחברת הסלולר מוכנה לספק תדפיס שיחות יוצאות בלבד ולא נכנסות (רק בצו שופט). אני נוהגת כבר 16 שנים ומעולם לא קיבלתי דו"ח, וגם דו"ח זה פשוט לא מגיע לי, כיצד מוכיחים זאת ומה עדיף לעשות?

    • טלפון נייד
      עו"ד אילון אורון | 11/03/2008 20:23

      תוכלי להגיש בקשה לביטול הדו"ח למשטרה, אם טרם חלפו 30 יום. אם חלפו תוכלי להגיש בקשה להישפט, אך קיים סיכוי לא מבוטל כי ביהמ"ש יעדיף את גרסת השוטרת (האובייקטיבית). בברכה עו"ד א.אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

    • גם לי זה קרה
      zeevik | 14/03/2008 11:17

      הודעתי מופיעה בדף 3. האצבע הקלה על ההדק של שוטרים היא בלתי נסבלת.