דו"חות מהירות

  • מהירות
    אבי | 04/03/2008 15:06

    קיבלתי 8 דוחות מהירות על ימים שנסעתי במסלול של דרך עירונית מהירה מהירות מותרת 60 קמ"ש ונתפסתי על בין 82 ל88 קמ"ש האם ניתן לאחד דוחות. אגב אני נוהג כעשר שנים ללא עבירות תנועה בכלל. העבירות נעשו בעת שרות מילואים האם יש הקלה???

    • דו"חות מהירות
      עו"ד איתן גורביץ | 04/03/2008 15:43

      ניתן לאחד את כל הדו"חות, אחרת גם תצבור המון נקודות. לשם כך עדיף שתעזר בעו"ד.