על העיריה להמציא אסמכתא

  • קנס מ 1996 עירית גבעתיים חב' שוהר
    אלי================= | 03/03/2008 16:37

    שלום בתשובת חב' שוהר לגבי קנס כזה,צרפו לי פלט מחשב על רשומת מחשב שמעידה כנראה על איזשהו דואר רשום בעניין הקנס המקורי -ניחא. אבל בעניין התזכורת-רק רשמו לי 4-5 תאריכים של משלוח תזכורות, ללא שום בדל אסמכתא לעניין,כאילו כל 3 שנים שלחו.. איך אני תוקף את העניין? יש תקדימים? תודה

    • על העיריה להמציא אסמכתא
      עו"ד אילון אורון | 03/03/2008 17:36

      לכך ששלחו לך הודעות לפחות אחת ל 3 שנים.

      • מהי בעצם אסמכתא
        אורית | 30/07/2008 11:38

        למה הכוונה באסמכתא? לי שלחו מסמך עם תאריכים בהם שלחו דואר, איך אני יודעת שזאת אכן אסמכתא ולא מסמך שהמשרד הוציא?