נקודות

  • מי יקבל את הנקודות ברכב של חברה
    זאב | 23/01/2008 12:12

    אני מנהל חברה. הרכב רשום על שם החברה. אני ישבתי שבעה ורכב החברה קיבל דוח מצלמה על אור אדום. מי יקבל את הנקודות על העבירה, בהנחה שלאחר בדיקה יתברר כי זהו אכן רכב החברה.

    • נקודות
      עו"ד איתן גורביץ | 24/01/2008 07:29

      או שהתביעה תתעקש ותגיע עד למנהל החברה אישית, או שרק החברה תצטרך לשלם קנס מוגדל ואף אחד לא יקבל נקודות.

      • אסור למעביד לשלם קנס של עובד
        עמית | 30/01/2008 18:02

        עפ"י סעיף 252א(א) לחוק העונשין, אסור למעביד לשלם קנס שהוטל על העובד. לכן, אם העובד נהג ברכב, החברה חייבת להסב את הקנס על שמו, הלא כן?