דו"ח

  • קנס בדואר לאחר לאחר יותר מ 3 שנים
    שרון | 03/01/2008 14:20

    שלום רב, קיבלתי הבוקר דואר - קנס כפול על סך 450 ש"ח על אי חגירה של חגורת בטיחות. נאמר לי שקיבלתי את הקנס ביד - מהשוטר בכביש 65. אני זוכר מקרה לפני כמה שנים שעצר אותי שוטר - אני חושב בגין 20 קמ"ש מעל המותר באזור עירון. אני זוכר גם שקיבלתי נקודות וגם הייתי בקורס נהיגה בגלל זה. אני לא זוכר אם ערערתי. מה אני אמור לעשות? למה נזכרו דווקא אחרי כל כך הרבה זמן להטריד אותי בתשלום? אני לא זוכר בכלל שעצרו אותי על חגורה - אני כל הזמן חוגר !!! - מה עושים?

    • דו"ח
      עו"ד איתן גורביץ | 04/01/2008 07:51

      תפנה למרכז גבייות של מדור קנסות משטרה ותסדיר את החוב. תוכל להגיש בקשה להפחתת הקנס למקור או לחלוקה לתשלומים.