צילום ראיות

  • בקשת חומר התביעה
    עדי | 09/12/2007 11:13

    יש לי זימון למשפט- מהירות מופרזת, המליצו לי לבקש את בראיות מהתביעה בירושלים, האם אפשר לקבל את החומר בפקס או שעלי להגיע לשם? כמו כן, האם יש אופציה לעיסקת טיעון בלי להגיע למשפט? תודה רבה.

    • צילום ראיות
      עו"ד איתן גורביץ | 10/12/2007 15:15

      נאשם זכאי לצלם את חומר החקירה נגדו מרגע שהוגש נגדו כתב אישום. אתה תצטרך להגיע ולצלם את החומר במשטרה. גם במקרה בו הוסכם על הסדר טיעון יש לאשרו ביום המשפט, ולבית המשפט אף סמכות שלא לכבדו.

      • צילום ראיות
        עדי | 11/12/2007 11:32

        אילו ראיות יש שם מלבד הדוח שנרשם? תודה רבה.

        • דו"ח מהירות
          עו"ד איתן גורביץ | 11/12/2007 18:46

          בחומר החקירה נמצאות הבדיקות שיש לערוך למכשיר במקרה שמדובר בדו"ח המבוסס על ממל"ז.