דו"ח

  • בקשה להישפט עקב דוח תנועה שהתקבל ידנית משוטר
    עופר | 08/12/2007 18:46

    שלום, קיבלתי דוח נהיגה על שמאל משוטר שנסע אחרי. כל הסברי לא הועילו ואף בקשתי לביטול הדוח נדחתה גם היא. לרשותי עבירת תנועה בודדת במשך למעלה מ-20 שנות נהיגה. מדובר בקנס + 6 נקודות. ברצוני לפנות לבקשה להישפט - מה הסיכויים שלי? האם יש סיכוי שהשופט ימיר את הדוח? האם זה מחייב שהשוטר יגיע להעיד בבית המשפט או שבמקרה של מסירה ידנית של הדוח השוטר פטור? תודה עופר

    • דו"ח
      עו"ד איתן גורביץ | 10/12/2007 15:13

      בית המשפט לא מוסמך לבטל לך את הדו"ח. הוא יזכה אותך אם בסופו של משפט תימצא זכאי. במשפט עצמו יופיע השוטר שרשם לך את הדו"ח וזכותך לחקור אותו בחקירה נגדית.

    • למה שימירו לך את הדו"ח? עשית עבירה- תשלם עליה.
      שלום | 12/12/2007 16:47

      כל ניסיונות ההתחמקות הללו פשוט מגוכחים.

      • הבעיה שלא עשיתי עבירה
        עופר | 13/12/2007 10:50

        מי לא נוהג לפעמים מסיבה כזאת או אחרת בצד שמאל - זהו שטח אפור שלדעתי השוטר לא בדיוק ספר כמה שניות נסעתי בצד שמאל והכל זה תחושות שלו. מה עוד שהיתה לי סיבה לנסוע בצד שמאל