שילוט

  • חנייה בחניית נכים עם הגבלת שעות
    צורי | 26/11/2007 11:28

    שלום רב, קיבלתי בדצמבר האחרון קנס חניה על זה שחניתי בחניית נכים בירושלים , עירערתי על הקנס בכך שטענתי שהחנייה נעשתה בעשר וחצי בלילה שעה לאחר הזמן המפורט על ההגבלת שעות ולכן מדובר בטעות של הפקח שנתן את הדוח , לפני כשבוע קיבלתי תשובה מהעירייה שהשלט הוא של נכים תמיד, והגבלת השעות זה לרכב המסויים הרשום מטה, ולכן הקנס עומד בעינו. האם זה נכון ? האם השלט לא מטעה ? האם יש קייס ללכת למשפט ? תודה

    • שילוט
      עו"ד איתן גורביץ | 26/11/2007 15:27

      נראה לכאורה כי השלט אכן מטעה ומבלבל ולכן מדובר בטענה טובה.