מהירות מופרזת

  • משפט ראיות על מהירות
    הילה | 12/11/2007 15:37

    נעצרתי על מהירות בכביש בו לא הופיע שום תמרור המראה על מהירות. כרגע הוצב תמרור המותיר נסיעה של 80 קמ"ש ואני נעצרתי על 105 קמ"ש. כשהתיצבתי בבית המשפט טענתי כי יש בידי ראיות המוכיחות כי אכן באותו הזמן לא היה שום תמרור המראה על מהירות מותרת ( צילמתי בוידיאו את כל אורך הכביש). האם יש לי סיכוי לביטול התיק? האם אני צריכה להגיע לבית המשפט עם עוד ראיות התומכות בטיעוני?

    • מהירות מופרזת
      עו"ד איתן גורביץ | 12/11/2007 16:01

      יש להביא את כל הראיות למשפט. יש לציין כי המהירות המרבית המותרת בדרך שאינה עירונית הינה 80 קמ"ש. ***הערת מערכת:לקריאה נוספת:מהירות מופרזת