גבייה

  • אי קבלת תשלום לאחר פסק דין של פשרה
    מור | 24/06/2008 23:16

    תבעתי את מקום עבודתי הקודם ולאחר דיון מקדים בבית משפט הסכמתי (לצערי הרב) על פשרה בסך 800 שח(בזיון של ממש) בכדי לסגור את הסיפור. הבוררת שאלה את הנתבע מתי נח לו לשלם ונתנה לו כחודש לשלם. החודש עבר ועוד כשבועיים והתשלום לא מגיע. מה עליי לעשות? האם יש באפשרותי לחזור לתביעה המקורית מפני שאינו קיים את הצד שלו בפשרה? ואם לא אז מה עליי לעשות? מדוע חובת הגבייה היא עליי כאשר אני הוא הנפגע... אשמח לכל תגובה

    • גבייה
      עו"ד אריק שלו | 24/06/2008 23:42

      ניתן לפנות להוצאה לפועל ולנסות לממש את פסק הדין. סביר שלא ניתן לבטל את פסק הדין אלא אם רשום בו שניתן יהיה לבטלו ככול שלא ישולם.