להקליט את כל השיחות עם המנהל

  • פיטורים בהריון
    איילת | 22/06/2008 22:37

    הי עובדת שנתיים וחצי כאשת מכירות לפני חודשיים הודעתי על הריון ולאחרונה המנהל התחיל להגיד לי שאם לא הייתי בהריון היה מפטר אותי.. שהוא ימצא את הדרך לפטר אותי גם בהריון.. וכמה אני רוצה בשביל לשבת בבית.. הוא מנסה להציג אותי כגורמת נזק למרות שעד היום הייתי הטובה ביותר וזה התבטא במשכורת שלי! כרגע רק הפחית לי את האפשרות לקבל פניות של לקוחות ב40% !! אני ממתינה לשיחה עם הבעלים. מה לעשות?

    • להקליט את כל השיחות עם המנהל
      שיר ורד | 23/06/2008 12:05

      בשיחה להודיע לו שאת מעונינת להמשיך ולעבוד שם ושאם יפטר אותך תאלצי לתבוע אותו על הפרת חוק עבודת נשים וחוק שויון הזדמנויות בעבודה.